Fit Boutique 47

Samen met ons jezelf opnieuw ontdekken

Contact

Wij pakken u vast en nemen u mee. We vinden samen uw nieuwe uitdaging! Tijdens het sporten wordt u energielevel aangesproken om de spieren te laten werken. Tegelijkertijd zorgt de beweging ervoor dat uw energie gaat stromen en er weer nieuwe energie vrijkomt. Hierdoor voelt u zich weer fit en vitaal en kunt u iedere uitdaging aan! 

  KVK: 68511922
  BTW: NL857477560B01

  Kennismaken

   Mijn naam is Patricia van der Meulen,

   van jongs af aan ben ik een fanatiek sporter. Van deze passie heb ik mijn beroep gemaakt. Afgelopen jaren ben ik werkzaam als Personal trainer en Manager van Fitness de Kloek. Naast groepstrainingen en individuele trainingen en het schrijven van columns, begeleid ik onze klanten op het gebied van training, voeding, en gedragsverandering.
   Door mijn werkervaring, verschillende opleidingen en workshops die ik heb gevolgd, heb ik mijn eigen trainingsmethode / groepsles concepten ontwikkelt. Hierbij focus ik mij niet alleen op het trainen maar kijk ik naar het geheel, wat past bij mijn klanten.

   Ik geloof dat het aanpassen van (aangeleerde) gewoontes grote invloed heeft op het bereiken van resultaat. Of dit nou afvallen, fit worden of revalideren is. Fit Boutique 47 biedt u al deze mogelijkheden.
   Patricia
   Personal Trainer

   Schrijf u nu in!