Fit Boutique 47

Samen met Fit Boutique jezelf opnieuw ontdekken

Wij pakken u vast en nemen u mee. We vinden samen uw nieuwe uitdaging! Tijdens het sporten wordt u energielevel aangesproken om de spieren te laten werken. Tegelijkertijd zorgt de beweging ervoor dat uw energie gaat stromen en er weer nieuwe energie vrijkomt. Hierdoor voelt u zich weer fit en vitaal en kunt u iedere uitdaging aan! 

 

Lessen - Actief

CIRCUIT TRAINING / FULL BODY

 CIRCUIT is een training waarbij we de spiergroepen van het lichaam trainen in een uitgezet parcours.  Door een combinatie te maken van verschillende trainingen blijft het altijd divers en afwisselend!

Fatburn / FULL BODY

Fatburn is een les gericht op de verbranding en de opbouw van conditie en spieren. Een leuk gevarieerd programma te volgen voor iedereen. Deze les is een intensieve manier van trainen om snel te verbranden. Het hele lichaam word getraind en gevormd door de elementen kracht, conditie en verbranding. Tijdens deze les word gebruik gemaakt van diverse gewichtjes.

bbb&Core / FULL BODY

BBB&CORE is een heerlijke training waarbij we de buik, billen en de benen trainen. Vervolgens versterken we de core (de mid-sectie). Alle spieren zoals de buik-, rug- en bekkenspieren worden getraind. Langdurig zitten zorgt ervoor dat de spieren in je mid-sectie verzwakken.

Deze spieren zijn niet alleen belangrijk voor een strak en mooi lichaam, maar werken ook als stabilisator. Met een sterke core verbetert de houding. U zult minder last hebben van pijnklachten in de onderrug en u zult merken dat u meer kracht heeft bij dagelijkse activiteiten. 

Kennismaken


  ManVrouwN.v.t.  Vitaal en GezondGewichtsverliesKrachtUithoudingsvermogenMedischFysiotherapieYoga


  Groepslessen 1x per weekGroepslessen 2x per weekGroepslessen 3x per week

  Kolenbergstraat 47
  1695CB Blokker
  https://fitboutique47.nl
  info@fitboutique47.nl
  06 23043139

  KVK: 68511922,
  BTW: NL857477560B01​

  Patricia

  Personal Trainer

  Ron

  Personal Trainer

  Schrijf u nu in!