Fit Boutique 47

Samen met Fit Boutique jezelf opnieuw ontdekken

Wij pakken u vast en nemen u mee. We vinden samen uw nieuwe uitdaging! Tijdens het sporten wordt u energielevel aangesproken om de spieren te laten werken. Tegelijkertijd zorgt de beweging ervoor dat uw energie gaat stromen en er weer nieuwe energie vrijkomt. Hierdoor voelt u zich weer fit en vitaal en kunt u iedere uitdaging aan! 

 

Lessen - Actief

BBB

BBB is een training waarbij we de buik, billen en de buik trainen. BBB is een training waarbij alle spiergroepen in het lichaam aan bod komen.  Een complete training om een strak en cellulitis vrij lichaam te creëren.  

Fatburn

Fatburn is een les gericht op de verbranding en de opbouw van conditie en spieren. Een leuk gevarieerd programma te volgen voor iedereen. Deze les is een intensieve manier van trainen om snel te verbranden. Het hele lichaam word getraind en gevormd door de elementen kracht, conditie en verbranding. Tijdens deze les word gebruik gemaakt van diverse gewichtjes.

Core XL

Core XL is een workout die zich specifiek richt op je mid-sectie. Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen in les worden aangepakt, inclusief de buik-, rug- en bekkenspieren. Core XL is de essentiële workout die in ieder fitness schema past! Veel mensen hebben een kantoorbaan, wat betekent dat je minimaal negen uur op een dag zittend doorbrengt. Langdurig zitten zorgt ervoor dat de spieren in je mid-sectie verzwakken. Deze spieren zijn niet alleen belangrijk voor een strak en mooi lichaam, maar werken ook als stabilisator. Met een sterke core verbetert de houding. U zult minder last hebben van pijnklachten in de onderrug en u zult merken dat u meer kracht heeft bij dagelijkse activiteiten.

Pilastic

Dit is de perfecte workout om een soepel lichaam te ontwikkelen. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod. Dit resulteert in een strak lichaam, platte buik, stevige billen en sterkere bovenbeen- en rugspieren. Tijdens deze les gebruiken we een elastiek om de oefeningen te verzwaren. Het lichaam wordt met precisie en concentratie en controle getraind. Pilastic richt zich op het powerhouse van het lichaam! Hierdoor verbeteren we de houding en maken we de core sterker. De rustige muziek ondersteunt het concentratievermogen en zorgt ervoor dat u stressvrij de les uit komt! 

*Ook zonder gebruik van het elastiek is deze les te volgen.

Kennismaken


ManVrouwN.v.t.Vitaal en GezondGewichtsverliesKrachtUithoudingsvermogenMedischFysiotherapieYoga


Groepslessen 1x per weekGroepslessen 2x per weekGroepslessen 3x per week

Kolenbergstraat 47
1695CB Blokker
https://fitboutique47.nl
info@fitboutique47.nl
06 23043139

KVK: 68511922,
BTW: NL857477560B01​

Patricia

Personal Trainer

Ron

Personal Trainer

Schrijf u nu in!

WhatsApp chat