Fit Boutique 47

Samen met Fit Boutique jezelf opnieuw ontdekken

Kom tot rust en vind jezelf: Dat kan bij ons. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij zijn een kleinschalige Boutique waar persoonlijke begeleiding centraal staat. Wij willen iedereen  aandacht kunnen geven. Wij willen mensen laten voelen hoe lekker trainen kan zijn, jong en oud.

Lessen - Rust

Yin-Flow Yoga

yin 1

Is een heerlijke les die zorgt voor rust, ontspanning, loslaten, bewustwording en innerlijke rust. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opbouw van diversiteit aan oefeningen. Yin Yoga werkt herstellend op fysiek en meditatief op mentaal niveau. Fysiek stimuleert Yin Yoga bindweefsel, zoals banden en kraakbeen, door er voor een langere tijd een zachte spanning op te brengen. Hierdoor bereikt u een maximale beweeglijkheid van de gewrichten. Het meditatieve aspect ondersteunt het ontwikkelen van mindfullness en werkt kalmerend en stress reducerend. Een heerlijk les om even helemaal tot jezelf te komen. 

Proud to be grey (60 FIT WORKOUT)

Ook geven wij les aan de ouderen.

Je bent ouder, grijs en wilt fit blijven. Daar mag je trots op zijn. Lekker met elkaar op muziek bewegen. We maken tijdens de les gebruik van gewichtsballen en balans kussens.

We werken op muziek aan de conditie en aan de opbouw van de spieren. We werken samen aan stabilisatie van de gewrichten. Kortom een veelzijdige les voor iedere 60 plusser.

stoelm
Klik op de afbeelding voor meer info!

Kennismaken


  ManVrouwN.v.t.  Vitaal en GezondGewichtsverliesKrachtUithoudingsvermogenMedischFysiotherapieYoga


  Groepslessen 1x per weekGroepslessen 2x per weekGroepslessen 3x per week

  Kolenbergstraat 47
  1695CB Blokker
  https://fitboutique47.nl
  info@fitboutique47.nl
  06 23043139

  KVK: 68511922,
  BTW: NL857477560B01​

  Patricia

  Personal Trainer

  Ron

  Personal Trainer

  Schrijf u nu in!